Menu Close

Kolay havuç topları

Havuçlu bisküvi topları nasıl yapılır?

İkramlık Havuçlu Bisküvili Toplar Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Havuçlar rendelenir. …
  2. Bu esnada bisküviler rondodan geçirilir, parçalanır.
  3. Havuçlar pişip soğuduktan sonra bisküvilerin üzerine eklenir. …
  4. Yuvarlak top olacak şekilde şekil verilir ve üzerine Hindistan cevizi serpilir.

Havuçlu çikolata topları nasıl yapılır?

Havuçlu Çikolatalı Toplar Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları rendeleyip, az sıvı yağda soteliyoruz.
  2. Sonra bisküvileri kırıyoruz.
  3. Çikolata sosuyla birlikte tüm malzemeleri yoğurup, küçük toplar yapıp, Hindistan cevizine buluyoruz.
  4. En son üzerlerine kürdan batırıp, servis ediyoruz.

Apr 26, 2016

Havuçlu Top Pasta nasıl yapılır?

Havuçlu Toplar Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları yıkayın ve kabuklarını soymadan rendeleyin. …
  2. Orta ateşte havuçlar suyunu salıp çekinceye kadar pişirin.
  3. Havuçlar güzelce yumuşayınca ocaktan alabilirsiniz. …
  4. Tamamını karıştırın. …
  5. Harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar alarak yuvarlayın.

Hindistan cevizli havuç tatlısı nasıl yapılır?

1 paket bisküviyi ufalayın. 2 yemek kaşığı tereyağı ve 1 bardak dövülmüş cevizi de ekleyerek malzemeler özdeşleşene dek iyice yoğurun. Misket büyüklüğünde avucunuzda yuvarlayın ve hindistan cevizine bulayın. Havuç toplarına kürdan batırarak servis edebilirsiniz.

Havuç Topları nasıl saklanır?

1 gün dolapta bekletilmesi tadını daha güzel yapıyor ama gün içerisin de yaparsanız da 3-4 saat buz dolabında bekletmeniz yeterli olacaktır. Afiyet olsunn.

Havuç lokumu nasıl yapılır?

Havuç ve nişastalı karışımı bir tencereye alıp kısık ateşte suyunu çekene kadar karıştırarak pişirin. Suyla ıslatılmış bir tepsiye dökün ve üzerini düzleyin. Bir gece buzdolabında bekletin daha sonra istediğiniz büyüklüğünde kareler kesip hindistan cevine bulayın. Servis edin.

Kakaolu top nasıl yapılır?

Kakaolu Top Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvileri elinizle kırın ya da rondodan geçirin. Ardından içerisine süt, eritilmiş tereyağı ve pudra şekeri ilave ederek güzelce yoğurun.
  2. Ardından harçtan minik toplar elde edin ve Hindistan cevizine bulayın. Bir kabın içerisine aktarın ve buzdolabında 1 saat soğutun.

Dec 4, 2018