Menu Close

Milka çikolata çeşitleri

Milka çikolata hangi ülkeye ait?

Milka, Kraft Foods şirketine bağlı olup dünyada en çok satan sütlü çikolataların üreticisidir. 1901 yılında Neuchâtel, İsviçre'de çikolata üreticisi Philippe Suchard tarafından üretimine başlanmıştır.

Milka da domuz yağı var mı?

Ürün üzerinde “Ürünümüz domuz veya domuz katkıları içermez” ifadeleri yer alıyor. Ürün içeriğine baktığımızda P oranında sütlü çikolata ve P oranında sütlü dolgu içerdiğini anlıyoruz. İlk olarak sütlü çikolata içeriğine baktığımızdaysa ilk 3 sırada; Şeker, Kakao yağı ve Yağsız süt tozu olduğunu görüyoruz.

Milka çikolata Glutensiz mi?

İçindekiler: Sütlü çikolata € [şeker, kakao yağı, yağsız süt tozu, kakao kitlesi, peyniraltı suyu tozu (süt içerir), süt yağı, emülgatörler (soya lesitini, poligliserol polirisinoleat), aroma verici], buğday unu (gluten içerir), bitkisel yağ (palm), glukoz şurubu, arpadan elde edilen malt ekstraktı (gluten içerir), …

Milka beyaz çikolata gluten var mı?

Markanın beyaz çikolatalı, sütlü ve bitterli olan ürünlerin ana protein bileşenlerinde gluten bulunmamaktadır.

Milka Türk mü?

Cevap: Milka, İsviçre'nindir.

Milka Türkiyede nerede üretiliyor?

Dünyanın önde gelen çikolata, bisküvi, sakız ve şekerleme şirketi Mondelez International, Gebze Fabrikasına kapasite arttırımı için 24 milyon dolar yatırım yapacağını açıkladı. üretimi Mondelez Türkiye Gebze fabrikasında yapılıyor.

Milka Oreoda domuz yağı var mı?

Ürünlerimizde domuz ve domuz kökenli hiçbir ürün kullanılmamakta, alkol ve alkol türevleri ürünlerimize ilave edilmemektedir.